Friday, 11 September 2015

Cintaku Berputik Di Korea Bab 1

                       Ehem..ehem cicak kobeng tengahh makan laa.woww cicak kobeng pandai makan hishh kau nie cicak kobeng dah maju la.weyy.
                       Aku dah agak dah mesti mamat hidung besar nie berdendam gan aku pasal kes haritu ala..aku main main jer kot take it serious  la pulakk mamat nie.
                       Weyy!!! Mira kau ada dengar tak suara langau kat sini manyak bising la plak orang tengah makan ni hilangg selera aku.aku tengok mira dah tekup mulut dia menahan ketawa agaknya.
                       Muka khaidil dengan member dia tu macam tertelan kapur je.muka yang putih tu kemerah merahan bila menahan marah yang bila bila masa je boleh meletup.tu la saper suruh kacau aku lagi nak lawan sangat kan..aku nie juara debat 2014 tau.
                       sebelum perang meletus lagi baik aku blaa.aku tarik tangan mira pergi dari situ menjauhi khaidil dan kawannya yang bajet gangster tu.. arghh sikit pon aku tak heran la muka jambu nk jadi gangster puihhh la
                        Hoii!!! zwienn kau sengaja kan nak cabar aku.oit hidung besar bila plak aku nk cabar kau.kau yang kacau aku tiba tiba nak salahkan orang plakk.kau yang mula dulu langgar aku pastu nak bagi aku tazkirah kau yang tak seberapa tu.hah!! Tazkirah oh!! Yer lupa plakk ingat jugak kau tazkirah aku ye dah masukkan dalam kepala otak belum
                         Kau tak payah nak membebel kat sini sakit telingaa aku tahu tak dah malas aku nak layan kau.eh..eh dia yang kacau aku pastu nk tuduh aku kay..finee bye
                           Zwieenn!!!... Dah sudah bala datang lagi.apa salah aku nie bala bertimpa timpa datang.iyee cik azlina ada apa apa yang boleh saya bantu.kau tak payah nak berpura pura baik la aku nak kau jauhkan diri kau dari khaidil dia hak aku faham
                        Copp..excuse me miss azlina bila masa plak saya dekat dengan khaidil tu nak tengokk muka dia pun naik berbulu mata saya tahu tak.hek eleh cakap je kau pandai kan entah entah kau sibuk ngorat khaidil belakang aku kan agaknya mak kau nie memamg keturunan perampas hak orang kan
                        Waittt..aku boleh tahan kalau kau hina diri aku tapi aku tak boleh tahan bila kau hina mak aku.kau jangan ingat aku diam bermakna aku takut dengan kau.. silap orang la sekali lagi kauu!!!hina mak aku or family aku nahas kau aku kerjakan
                         By the way kau nak sangat khaidil tu kan aku boleh bagi free of charge je amik la aku tak hinginn pon setakat mamat hidung besar tu not my taste berlambak lagi lelaki kat luar sana bak kata pepatah kumbang bukan seekor so jangan jual maruah kau kat orang lain plak ye salam tazkirah dari aku bye.

                      zwienn aku dengar kau ada gaduh gan Lina form 5 sains tulen tu kan
A'ah perang mulut sikit je minah tu mulut takde insurans agaknya mak bapak dia takde duit beli insurans mulut untuk anak dia tu hah ada ke dia tuduh aku nak rampas si mamat hidung besar tu ishh memang silap besar la dia cari pasal gan aku.
Bersambung...

2 comments:

  1. Nnty aqu slin cita kau kt kertas A4 pastu antar kt karangkraf😎 amacam??

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete